Doe mee met Crazy Christmas Saturday op 16 december

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Op zaterdag 16 december organiseren we van 10.30 uur tot 16.30 uur weer Crazy Christmas Saturday, een hele dag vol heerlijke activiteiten voor maar 5 euro. Als je een stadjerspas hebt, kun je op de dag zelf de 5 euro retour krijgen en is deelname zelfs helemaal gratis!

Let op: je opgave is pas definitief als je de 5 euro deelnamekosten hebt betaald. Als je kiest voor contante betaling, dan heb je een week de tijd om de betaling bij de Wende langs te komen brengen!

workshops

VOLGEBOEKT!

Workshop 1 

Kerstbox maken

Door Franka Feenstra

Zin om deze prachtige kerstdecoratie te maken? Geef je dan op voor deze workshop onder leiding van Franka Feenstra. Maak deze kerstbox met behulp van de kerstelementen die Franka voor je heeft uitgezocht en tover je huis in kerstsfeer!

Deze workshop is al volgeboekt. Je kunt je nog voor andere workshops opgeven.

Workshop 2 

Kusudama

Door Dorothee Koopmans

Een traditionele vorm van origami die in Japan al eeuwen wordt gebruikt als versiering. In deze workshop leer je een bloesem-Kusudama vouwen, en maak je zelf een prachtige bal om mee naar huis te nemen.

Deze workshop is al volgeboekt. Je kunt nog voor een andere workshop kiezen. 

VOLGEBOEKT!

Workshop 3

Kerstschilderij maken

Door Kirsten Raatjes

Onder leiding van Kirsten Raatjes maak je dit leuke kerstschilderij. Maak met kleine spijkers een mooi kerstfiguur en spin het garen er op de juiste wijze omheen. Een uurtje creatief bezig zijn en je gaat met een mooi kerstschilderij huiswaarts.

Workshop 4 

Christmas cookies

Door Ishana Karselan

Ishana duikt de keuken van de Wende in om de lekkerste crazy christmas cookies te bakken. Heb jij zin om met haar mee te doen? Geef je dan op voor de heerlijke kerstworkshop. 

Deze workshop is al volgeboekt. Je kunt je nog voor andere workshops opgeven.

VOLGEBOEKT !

VOLGEBOEKT!

Workshop 5

Kerstbloemstuk maken

Door Marga Vroling

Ook dit jaar is Marga weer van de partij om je te helpen om een prachtig kerstbloemstuk te maken. Er is keuze uit allerhande groen om het perfecte stuk te maken om je huis in kerstsferen te maken. Meedoen? Geef je snel op. 

Deze workshop is al volgeboekt. Je kunt je nog voor andere workshops opgeven.

Het programma

10.30 UUR

Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers

11.00 – 12.15 UUR

Crazy Christmas bingo

12.15 – 13.15 UUR

Crazy Christmas lunch

13.15 – 14.45 UUR

Crazy Christmas workshop naar keuze

14.45 – 15.30 UUR

Crazy Christmas Quiz

15.30 – 16.30 UUR

Afsluiting met livemuziek

Doe mee

Geef je vandaag nog op!

Heb je zin om mee te doen? Geef je dan vandaag nog op om zeker te zijn van een plekje. Let op: je deelname is pas definitief na het betalen van de 5 euro entree. Als je kiest voor contant betalen, heb je een week de tijd om bij de Wende te komen betalen.