Crazy Christmas Sat

Vind jij het leuk om tips te krijgen voor je kerst-make up? Geef je dan op voor een make-up workshop onder leiding van onze eigen Ingrid de Bruin van Studio Belle-Image.

Op zaterdag 10 december organiseren we bij buurtcentrum de Wende een Crazy Christmas Saturday. Een hele dag boordevol leuke kerstactiviteiten en een heerlijke kerstlunch. De kosten van deelname zijn slechts 5 euro per persoon. En heb je een stadjerspas? Dan kun je op de dag zelf je betaalde bijdrage op vertoon van je pas terugkrijgen.

Het programma

11.00 uur – Ontvangst met thee/koffie en wat lekkers
11.30 uur – Crazy Christmas Bingo
12.30 uur – Kerstlunch
13.30 uur – Kerstworkshop naar keuze
15.00 uur – Crazy Christmas Pubquiz
15.30 uur – Afsluiting met muziek, een hapje en een drankje

Kom je ook meedoen?

Je kunt kiezen voor een workshop van je eerste keuze. We doen je best je bij deze workshop te plaatsen. Het indelen gaat op volgorde van aanmelden. Als er geen plaats is bij de workshop van je eerste keuze, delen we je in bij een andere workshop.

Als je een tweede of derde voorkeur hebt, kun je dit tijdens het opgeven vermelden in de notities. We proberen daar dan rekening mee te houden.

Let op: je opgave is pas definitief na ontvangst van de 5 euro deelnamekosten. Als je kiest voor een contante betaling, dan graag binnen twee werkdagen op het kantoor van de Wende langskomen voor de betaling.