Front

AGLOW

Al 35 jaar komen vrouwen in Groningen één keer per maand bij elkaar. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende achtergronden, uit diverse kerken. Ze komen samen om elkaar te ontmoeten en om te leren wie ze mogen zijn in Jezus Christus! Kostbare vrouwen, die ontdekken wat hun gaven en talenten zijn. Er is tijd voor ontmoeting, zingen en luisteren naar een opbouwende, uitdagende en levensveranderende boodschap.

Bijeenkomsten zijn gratis en vrij toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Er vindt wel een collecte plaats voor de onkosten.

De bijeenkomsten vinden plaats op elke derde dinsdag van de maand van 9.15 uur tot 12.00 uur.

24-Fitclub

Elke maandagochtend kunt u sporten bij 24Fitclub van 9.30-10.30 uur. De eerste drie weken kunt u gratis sporten, daarna betaalt u € 2,50 per les of € 22,50 voor een tien-rittenkaart om verder te mogen gaan.

Dit evenement is mogelijk gemaakt door het team van First Choice Nutrition en Wellness4All om mensen kennis bij te brengen over sporten, voeding en welzijn. Zo kun je op een leuke, aanmoedigende manier aan je gezondheid werken door middel van sporten in groepsverband. Iedereen is welkom, alle leeftijden en fitness levels.

Het is een sportprogramma speciaal gemaakt om niet alleen de fysieke capaciteiten uit te breiden, maar ook mentale grenzen te verleggen, doelen te stellen én deze te behalen. Inclusief een gratis Fitcheck, sportdrank en een heerlijke herstel shake!

Om mee te doen, neemt u mee: Handdoek en evt. joga matje, flesje water of bidon (500ml) en een positieve instelling.

Meer weten? Neem contact op met Sandra de Boer 06-40481998 of Yvonne Moritz 0629578910. Via e-mail zijn zij bereikbaar op Groningen24fitclub@outlook.com

SKSG

Vanuit de SKSG worden in buurtcentrum de Wende diverse activiteiten georganiseerd. Wekelijks wordt er gekookt door kinderen in de kinderkookclub. In de vakantie vinden er ook regelmatig kindervakantieactiviteiten plaats in de Wende. Deze activiteiten zijn gratis voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Voor meer informatie over activiteiten vanuit de SKSG kunt u hieronder uw gegevens invullen of bellen met Aukje Heys 06-10332530

SLIM LEVEN

Het project Slim Leven helpt inwoners van Vinkhuizen, vanaf 18 jaar, bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Het doel is niet alleen om een gezondere levensstijl te ontwikkelen, maar ook om deze te behouden en dat alles met behulp van persoonlijke begeleiding. Naast de persoonlijke begeleiding biedt Slim Leven verschillende beweeg- en voedingsactiviteiten aan die kunnen helpen bij het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Samen met een persoonlijk begeleider stel je doelen op en kijk je welke activiteiten het beste bij jouw doelen passen. Vanuit Slim Leven vindt in buurtcentrum de Wende de wekelijkse bootcamp plaats op donderdagochtend. Meer informatie over het project vindt u op www.slimlevenvinkhuizen.nl

MF COLLECTIVE

MF Collective startte in 2011 als familieband. Inmiddels is de band uitgebreid met vrienden. De stamleden Jon (gitarist en musikaal leider), Jerrel (zang), Maureen (zang), Prijono (drummer en zang) en Nathalie (dwarsfluit en zang) zijn er nog. En in de loop der tijd is de band versterkt met André (keyboards en zang), Joey (zang) en Cynthio (basgistarist en zang). Het repertoire van MF Collective bestaat vooral uit Latijns-Amerikaanse nummers, upbeat nummer en javaanse nummers. In 2012 werd de band erg welkom geheten door de Wende en mocht daar wekelijks oefenen. Met de kerstviering en de Open Dag van Vinkhuizen speelt deze band voor ieders vermaak. Op de donderdagavond oefenen deze muzikanten regelmatig van 19.00 tot 22.00 uur. Het laatste half uur kunnen mensen meegenieten van hun muziek. Ook worden er regelmatig jamsessies georganiseerd.

MJD

Vanuit MJD worden in buurtcentrum de Wende diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf ongeveer tien jaar. Dinsdag TIENERCLUB Loop binnen en doe mee met onder andere spelletjes, tafelvoetbal, FIFA16, tafeltennis, knutselactiviteiten en nog veel meer leuke dingen. Donderdag TIENERCLUB Loop binnen en doe mee met onder andere spelletjes, tafelvoetbal, FIFA16, tafeltennis, knutselactiviteiten en nog veel meer leuke dingen. MEIDENCLUB Heb jij zin om gezellig met meiden activiteiten te doen? Kom dan naar de meidenclub. Iedere week leuke activiteiten en natuurlijk kun je ook je eigen idee aan ons doorgeven. Vrijdag TIENERSOOS Elke vrijdag van groep 6 t/m 13 jaar van 18.30 – 20.00 uur. SOOS Elke vrijdag vanaf de eerste klas t/m 18 jaar van 20.30 – 22.30 uur. Meer weten over deze activiteiten? Laat dan hieronder je gegevens achter of bel met Diana Stubbe (06 41298731) of Martijn Noya (06-29485095)

VROUWENGROEP DIAMANT

Interculturele Vrouwengroep De Diamant is voor vrouwen uit alle culturen. Alle vrouwen uit de wijk Vinkhuizen zijn welkom om vrijdagochtend van 09.30 tot 11.15 bijeen te komen. De groep vindt plaats in buurtcentrum de Wende op Goudlaan 555. Er worden thema’s, excursies of voorlichtingen georganiseerd. Bijvoorbeeld: gezondheid, financiën, bloemschikken, koken of samen naar het STIP. Voor meer informatie over interculturele vrouwengroep ‘De Diamant’, kunt u hieronder uw gegevens achterlaten of contact opnemen met Nanneke Jager 06-11447508.

WEIGHT WATCHERS

Elke dinsdagochtend houdt de Weight Watchers van 9.30 – 10.30 uur een bijeenkomst in buurtcentrum de Wende. Iedereen is van harte welkom om een keer vrijblijvend te komen kijken. U kunt dan om 9.45 uur binnen komen lopen.

Meer informatie over de Weight Watchers kunt u vinden op www.weightwatchers.nl.