Wat doen we?

De jeugd- en jongerenwerkers van WIJ Vinkhuizen zijn er voor alle jongeren uit de wijk. In samenwerking met stagiairs en vrijwilligers organiseert en begeleid het jeugdteam tal van uiteenlopende activiteiten en initiatieven, met en voor allerlei groepen jeugd (en evt. andere buurtbewoners) in de wijk. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld kookclubs, thema feest, knutsel en sportactiviteiten en voorlichtingen.

Je kunt bij het jongerenwerk terecht voor informatie en advies over allerlei aspecten in het leven die jou als jongere bezighoudt. We helpen je waar nodig en kunnen je ondersteunen bij al jouw vragen, talenten en ideeën.

Heb je zelf ideeën voor een activiteit in de Wende of in de wijk? Loop je ergens tegenaan en wil je hierover praten? Ook dan staan wij voor je klaar.

 

Waar zijn we te vinden?

De Jeugd- en jongerenwerkers werken vraaggericht en outreachend. Dit wil zeggen dat de jongerenwerkers niet alleen binnen het buurtcentrum de Wende te vinden zijn, maar ook op straat of andere plekken waar de jeugd zich bevindt.

Zo zijn we ook online te vinden en kun je ons volgen op ons Instagram account @jongerenwerkdewende.

In buurtcentrum de Wende hebben we vaste momenten in de week waar je ons kunt vinden. Hou je van leuke activiteiten? Vind je het leuk om te chillen, gamen, poolen en tafeltennissen? Lijkt het je leuk om zelf een activiteit te organiseren, heb je leuke ideeën, of wil je gewoon chillen met je vrienden? Kom dan gezellig langs bij onze vaste wekelijkse momenten in de Wende.

 

Dinsdagmiddag
Wie: groep 6 t/m 8
Tijd: 15:00 – 18:00

Vrijdagavond
Wie: groep 6 t/m 8
Tijd: 18:30 – 20:00

Wie: vanaf 1ste klas t/m 18 jaar
Tijd: 20:30 – 22:30

Jasmin Pentinga 0629098926 jasmin.pentinga@
wij.groningen.nl

Milan Knops
0652539174
milan.knops@
wij.groningen.nl 

Jordie Hof
0629638713
jordie.hof@
wij.groningen.nl