Front

Vocal group Flair uit Groningen is gestart in september 2015 o.l.v. Fenneke Bouwman. Na 5 jaar heeft zij het stokje overgedragen aan de jonge en ambitieuze dirigente Jildou Duiven.

Onze groep wordt gevormd door 18 enthousiaste zangeressen met uiteenlopende leeftijden. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en deze worden gezien en mogen er zijn.

Onze speerpunten zijn muzikaliteit, uitdaging, gezelligheid en diversiteit. Creatief met de verdeling van stemgroepen en samenzang, met ruimte voor individuele stemmen en muzikale uitdagingen, genieten wij elke week weer van het samen zingen. Uiteraard met aandacht voor performance en/ of choreografie en vaak een concert in het vooruitzicht.

Het repertoire van Flair bestaat uit diverse stijlen uit de lichte vocale muziek. Van pop, jazz tot cabaret en uitstapjes naar onder andere wereldmuziek en musical. We gaan daarbij op zoek naar bijzondere arrangementen. En, als er geen arrangement voorhanden is, schrijven we het zelf. We zingen zowel onder begeleiding van piano als a capella.

Repetities vinden wekelijks plaats op de maandagavond van 20.00 – 22.00 uur.

Email:        flairvocalgroup@gmail.com

Website:   https://www.vocalgroupflair.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/vocalgroupflair