Notice: Undefined index: premium-vscroll in /var/www/vhosts/buurtcentrumdewende.nl/httpdocs/wp-content/plugins/premium-addons-for-elementor/includes/class-addons-integration.php on line 139

Stoelyoga 15 nov. tm 24 jan 2019


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 15 november 2018 tot en met 24 januari 2019. De eerstvolgende keer is op 22 november 2018 10:00

  • Categorieën:

  • Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Lichaam en geest/Stoelyoga

Zittend op de stoel yoga en meditatieoefeningen doen? Ja zeker: om soepeler te worden, minder stress te ervaren en meer ontspannen waarbij aandacht wordt besteed aan je lichaam. Iedereen kan meedoen. De lessen zijn geschikt voor iedereen: Van ouderen met een blessure of bewegingsbeperking tot jonge actieve sporters die wel eens wat bewuster mogen gaan zitten om te ontspannen harde werkers die te lang in een houding achter de computer zitten mensen die geen zin hebben om op een yogamatje te gaan liggen (en daar niet meer vanaf kunnen komen…). Yogaliefhebbers die wel eens op een andere manier aan yoga willen doen.

Iedereen kan kennismaken met de positieve effecten van yoga en meditatie. Vrijwel alle yoga en meditatieoefeningen zijn te vertalen naar houdingen op de stoel. De stoelyogalessen worden verzorgd voor Marjon. Marjon heeft in India in een ashram haar internationaal erkende 200 uurs teachertraining certificaat gehaald en bij Stillness in Yoga in Doorn een 150 uurs meditatie-teachertraining gevolgd.

In de stoelyogalessen zal ze de traditionele lesopbouw uit de hatha yoga zoveel mogelijk gebruiken en dit combineren met mindfulle meditatie en ontspanningsoefeningen.

Startdatum 15 november 2018
Tijdstip donderdag 10.00-11.00 uur (Vervolg 22, 29 nov., 6, 20 dec. 10, 17, 24 jan.)

Aantal lessen 8
Kosten € 30,- tussentijds instromen is natuurlijk mogelijk
Docent
Marjon 
Opgave Op het kantoor van De Wende of via https://www.buurtcentrumdewende.nl/activiteit_of_cursus/stoelyoga-15-nov-tm-24-jan-2019/
Betaling Contant of iDeal
Minimaal aantal deelnemers 5 maximum aantal deelnemers 10

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Yoga 15 nov tm 24 sept 2019 €30,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pin of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum de Wende is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.

 

Bent u lid van de Wende? Kies dan voor Pin of contante betaling bij de balie.