Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 07 november 2019


Zittend op de stoel yoga en meditatieoefeningen doen? Ja zeker: om soepeler te worden, minder stress te ervaren en meer ontspannen waarbij aandacht wordt besteed aan je lichaam. Iedereen kan meedoen. De lessen zijn geschikt voor iedereen: Van ouderen met een blessure of bewegingsbeperking tot jonge actieve sporters die wel eens wat bewuster mogen gaan zitten om te ontspannen harde werkers die te lang in een houding achter de computer zitten mensen die geen zin hebben om op een yogamatje te gaan liggen (en daar niet meer vanaf kunnen komen…). Yogaliefhebbers die wel eens op een andere manier aan yoga willen doen.

Iedereen kan kennismaken met de positieve effecten van yoga en meditatie. Vrijwel alle yoga en meditatieoefeningen zijn te vertalen naar houdingen op de stoel. De stoelyogalessen worden verzorgd voor Marjon. Marjon heeft in India in een ashram haar internationaal erkende 200 uurs teachertraining certificaat gehaald en bij Stillness in Yoga in Doorn een 150 uurs meditatie-teachertraining gevolgd.

In de stoelyogalessen zal ze de traditionele lesopbouw uit de hatha yoga zoveel mogelijk gebruiken en dit combineren met mindfulle meditatie en ontspanningsoefeningen.

Startdatum donderdag 12 september 2019 Tijdstip 10.00 – 11.00 uur (Vervolg 19 sept. 3, 10, 17, 24, 31 okt. 7 nov. 2019) Aantal lessen 8 Kosten €30,- tussentijds instromen is natuurlijk mogelijk Docent Marjon Slomp Opgave www.buurtcentrumdewende.nl of op het kantoor van De Wende Betaling Pin, contant of iDeal Minimaal aantal deelnemers 5 maximum aantal deelnemers 10

Aanmeldingsformulier:

Aanmelden is niet meer mogelijk voor dit evenement.