Schildercursus


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 16 januari 2019 tot en met 15 mei 2019. De eerstvolgende keer is op 1 mei 2019 19:30

  • Categorieën:

  • Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar

  • Toekomstige data:

Op de woensdagavond wordt er door een erkend schilder een cursus schilderen gegeven. Als zoon van een kunstschilder en vaarbootkapitein heeft hij zijn hart verloren aan de Wadden en de zee. Dit is dan ook zijn grootste inspiratiebron.

Zijn werkwijze is zowel impressionistische als expressionistische met als voornaamste thema de zee en het wad, waarin hij zijn gevoelens ten opzichte van de maatschappij en zijn omgeving probeert weer te geven.

Hij exposeert in binnen en buitenland waardoor zijn werk een plek heeft gevonden in Nederland, Duitsland, België, Engeland en Canada. Naast het schilderen geeft hij regelmatig workshops. Hij is een gewaardeerd lid van de Waddenkunstkring en ontving vele lovende kritieken in kranten en tijdschriften.

Startdatum 16 januari 2019
Tijdstip
19.30-22.00 uur (vervolg 30 jan.;13, 27 feb.; 13, 27 maart; 3, 17 april; 1, 15 mei)
Aantal lessen 10
Kosten
€ 75,-
Opgave Via www.buurtcentrumdewende.nl of op het kantoor van De Wende

Aanmeldingsformulier:

Ticket Prijs Aantal
Schildercursus €75,00 Volgeboekt

Jouw persoonlijke gegevens gebruiken wij om je inschrijving/aanmelding goed te kunnen verwerken en voor andere aanverwante doeleinden die daarmee te maken kunnen hebben. Meer hierover is te vinden in onze privacy verklaring.


Pinnen of contante betaling bij de balie van Buurtcentrum de Wende is mogelijk tussen 09.00-12.00 uur (ma tm vr). U bent pas ingeschreven voor een cursus wanneer de betaling binnen is.

 

Heeft u een Stadjerspasvoucher? Kies dan voor pin of contante betaling bij de balie.

 

Bent u lid van de Wende? Kies dan voor contante betaling bij de balie.