.

.

Yoga

Elke maandagavond van 19.15 uur tot 20.15 uur is er Yoga in buurtcentrum de Wende. In maart start een introductie cursus  waarbij Monique een rustige yogales geeft met een yoga nidra sessie ter afsluiting. Op 5 maart is er een gratis en vrijblijvende introductie  over yoga nidra van 19.15 tot ongeveer 20.00 uur. Tevens kan je een korte yoga nidra sessie komen ervaren.

Nieuwsgierig geworden?  Geef je dan op door onderaan deze pagina je gegevens achter te laten.  Na de introductieles kun je je opgeven voor de cursus van zeven lessen voor de introductieprijs  van 35 euro.

Hieronder stelt Monique zichzelf even voor en vertelt meer over de inhoud van de lessen:
Ik ben Monique van der Meché, ik geef al een aantal jaren  met veel plezier yoga lessen. Mijn lessen zijn afwisselend, verdiepend en (soms) uitdagend. Tijdens de eindontspanning naar elke les zal je de diepere uitwerking van de les en ontspanning ervaren.

Door mezelf te blijven ontwikkelen en verder in de yoga te verdiepen ben ik in aanraking gekomen met yoga nidra Ofwel `slaap`yoga. Het is een vorm van yoga met een zeer diepe vorm van ontspanning.

Doordat we in een drukke maatschappij leven waarin we aan veel eisen moeten voldoen en elke dag bloot gesteld worden aan erg veel prikkels, denk aan alle vormen van sociale media en verdere pc en smartphone gebruik. Hierdoor is ons zenuwstelsel gauw overprikkeld en kan ons lichaam én ons brein moeilijk tot rust en ontspanning komen. Met alle gevolgen van dien…bv slecht slapen, minder goed kunnen concentreren..ect. yoga kan je hier bij helpen. yoga nidra heeft een nog dieper effect.

Voor meer info over mij en/of mijn lessen neem gerust een kijkje op mijn website www.bij-bloesem.nl

Hopelijk tot ziens, Monique

Meer informatie/opgave

Naam

Mailadres

Telefoonnummer

Bericht