.

.

Zaal 1: Diamant

Buurtcentrum de Wende beschikt over vier zalen en een keuken die u kunt huren voor bijvoorbeeld cursussen, trainingen, workshops en vergaderingen. Zaal 1 is geschikt voor bijeenkomsten tot ongeveer 60 personen. De zaal is ongeveer 11 meter bij 8 meter.

Zaalhuur
De zaalhuur bedraagt per dagdeel € 75,00. Het meebrengen van eigen consumpties is alleen toegestaan als u een afkoopsom hiervoor betaalt. Kijk voor meer informatie over deze afkoopsom, duur van dagdelen, prijs per uur en eventuele bijkomende kosten op onze prijslijst.

Sociaal-culturele activiteiten en wijkgebonden, maatschappelijke activiteiten komen in aanmerking voor een maatschappelijk tarief. U kunt ons een email sturen als u denkt hiervoor in aanmerking te komen. Het maatschappelijk tarief geldt niet in het weekend.

Reserveren
Als u een reservering wilt maken, kunt u online reserveren. U ontvangt dan van ons bericht of huur op de door uw gewenste datum en tijdstip mogelijk is. Pas na het tekenen van de huurovereenkomst en ontvangst van de aanbetaling wordt de zaal voor u gereserveerd.

Heeft u vragen? Stuur een email naar info@buurtcentrumdewende.nl of bel ons op (050) 5777324.