.

.

Over de Wende

De Wende is een intercultureel buurtcentrum gelegen in de prachtige wijk Vinkhuizen. Het is een plek voor iedereen, van jong tot oud. Ook is het een plek waar diverse mensen uit diverse culturen elkaar kunnen ontmoeten.

Wat kan er gedaan worden bij de Wende?

Bij de Wende worden er zeer veel verschillende activiteiten georiganiseerd. Deze activiteiten lopen zeer uiteen. Zo kunt u bij ons komen om te naaien, schilderen, kaarten maken, dansen, koken, klaverjassen, sjoelen of jeu de boules te spelen. Voor kinderen is er onder andere dansen, kinderdisco en kinderkoken. Wen jongerenwerk organiseert diverse activiteiten voor de jeugd.

De activiteiten die we organiseren worden veel ondersteund door de gezellige vrijwilligers die er bij ons zijn. Zij zijn dagelijks aanwezig en zij kunnen u of uw kinderen begeleiden bij educatieve, creatieve, culinaire, sportieve en ontspannen activiteiten.

Zou ik een zaal kunnen huren bij de Wende?

Het is absoluut mogelijk om delen van onze accommodatie te huren. De Wende beschikt over diverse zalen en een ruime keuken. Ideaal voor het geven van een presentatie of bijvoorbeeld het verzorgen van een kookworkshop.

Wilt u meer informatie?

Meer informatie over ons of over onze activiteiten kunt u altijd bij ons inwinnen via 050-577 73 24 of door een mailtje te sturen naar info@buurtcentrumdewende.nl. Wordt ook vrienden met ons op Facebook en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten.

Eigen creativiteit wordt gewaardeerd!
Staat er niks leuks voor u bij? De Wende is altijd op zoek naar nieuwe ideeën, daarbij hebben we uw hulp nodig! Heeft u een leuk idee? Slik deze niet in maar spreek hem uit, samen met u bespreken we graag de mogelijkheden! Zet uw idee in de ideeënbus of kom het ons persoonlijk vertellen.

Waar en wanneer kan ik langskomen?

Onze inlooptijden op kantoor zijn op maandag, dinsdag en donderdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag en vrijdag van 9.00 – 18.00 uur. Telefonisch bereikbaar zijn wij op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Goudlaan 555
9743 CP Groningen
Tel.: 050 5777324
e-mail: info@buurtcentrumdewende.nl

Graag tot ziens in Buurtcentrum De Wende!