.

.

Sjoelen

P1040793Elke maandag is er gelegenheid om te sjoelen in buurtcentrum de Wende. Op maandagmiddag is er sjoelen voor dames van 55+. Op maandagavond is er sjoelen voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Om te kunnen sjoelen, moet u lid worden van buurtcentrum de Wende. De kosten van een lidmaatschap zijn € 25,00 per jaar. Daarnaast kan het zijn dat de club nog een eigen bijdrage van u vraagt.

Op maandagmiddag wordt er gesjoeld tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Er wordt recreatief gesjoeld en tussendoor wordt er gezamenlijk een kopje koffie of thee gedronken. Er is ruimte voor een paar nieuwe leden. Als u geïnteresseerd bent, kunt u gratis een keer komen kennismaken en proefdraaien. Daarna kunt u zich opgeven voor langere tijd. Als u lid bent van de Wende, is er geen eigen bijdrage.

Op maandagavond wordt er gesjoeld door een andere sjoelclub van 20.00 uur tot 22.30 uur. Deze sjoelclub is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden.

Heeft u interesse om te komen sjoelen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Als u aangeeft naar welk tijdstip uw voorkeur uitgaat, dan zorgen wij dat uw verzoek bij de juiste club terechtkomt.

U kunt ook bellen met:
Sjoelclub Maandagmiddag Engel Maris 050-5736291
Sjoelclub Maandagavond 
Janneke Voorma 050-5731013

Meer informatie?

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht